KLASSIEKE BROCHURES DRUKKEN VOOR UW RECLAMEDOEL

Brochures vormen een populair instrument in de marketingmix en dragen bij om de meest uiteenlopende doelen te verwezenlijken - van een bedrijfsbeschrijving tot en met het vermarkten van producten. Of het nu gaat om een mondiaal concern, een nationaal gevestigde kleine onderneming of middenstandsbedrijf of een lokale vereniging: voor de meest uiteenlopende doelen kunt u een brochure maken of magazine drukken. Klassiekers die ook bij onze klanten favoriet zijn, zijn brochures in A4-formaat. Wij drukken alle brochures op hoogwaardig kunstdrukpapier met naar keuze een wire-o binding, verlijming of een binding met nieten. Bovendien kunt u brochures al in een kleine oplage laten drukken vanaf n exemplaar!

BROCHURES VS. CATALOGI: HECHTEN, BINDEN EN VERLIJMEN

In onze onlineshop maken wij onderscheid tussen brochures en catalogi, door de wijze waarop ze zijn gebonden. Terwijl wij brochures met nieten, oognieten, een spiraalbinding of verlijming binden, worden catalogi bij ons altijd gelijmd of genaaid gebrocheerd. Geniet, gebonden of verlijmd: Elke verbinding is stevig en biedt bepaalde voordelen.

Het vaakst laten onze klanten geniete brochures drukken, waarbij maximaal 80 pagina's plus een omslag stevig bij elkaar worden gehouden. De nieten hebben als voordeel dat de pagina's nagenoeg plat kunnen worden opengeslagen en afbeeldingen en andere motieven zo heel goed tot hun recht komen. Bovendien zijn nieten heel onopvallend.

Maar ook andere bindingen hebben hun voordelen: Oognieten zijn zeer geschikt om brochures in ordners of snelhechters op te bergen, de spiraalbinding, die ook wel bekend is onder de naam wire-o binding daarentegen, kan prima worden gebruikt om bepaalde pagina's om te bladeren of open te slaan. Een paar pagina's kunt u bovendien in de binding laten verlijmen. Het voordeel: het ziet eruit alsof de pagina's vanzelf bij elkaar worden gehouden. Wanneer uw inhoud uit veel pagina's bestaat, adviseren wij trouwens gelijmde catalogi.

PROEFDRUK VOOR BROCHURES BESTELLEN

Wilt u een grote oplage brochures laten drukken, maar van tevoren eerst het drukresultaat zien? Bij elke bestelling kunt u als optie een exemplaar ter correctie (proefplot) bestellen. Dat is een afdruk op kunstdrukpapier, om de volgorde van de pagina's, positionering, aanzicht en andere kenmerken te controleren. Bovendien kunt u ook een persproef (kleurproef van de titelpagina) aanvragen, dat is een kleurbindende proefdruk van de titelpagina op speciaal proefdrukpapier.