EEN POSTER LATEN AFDRUKKEN DIE OVERAL GOED ZICHTBAAR IS

Het grote voordeel van posterreclame: u bereikt in korte tijd veel mensen. Om ervoor te zorgen dat uw buitenreclame op alle achter- en ondergronden goed zichtbaar is, adviseren wij weerbestendige posters van weerbestendig karton met een folielaag of posters met affichepapier. Het witte papier is houtvrij, weerbestendig en zeer scheurvast. De achterkant is blauw gekleurd, waardoor een hoge opaciteit (lichtondoorlatendheid) wordt gewaarborgd. Daardoor kunnen de posters niet alleen probleemloos op kanaalplaten worden aangebracht, maar ook op gedeelde reclamezuilen dekken posters op affichepapier oude reclame perfect af en laten niets meer doorschijnen. In onze onlineshop kunt u affichepapier met een gramsgewicht van 115 g/m selecteren.

EXPRESSIEVE POSTERS AFDRUKKEN VOOR BESCHERMDE RUIMTEN

Wanneer u voor city-light-posters, city-light-zuilen of andere tegen de weersomstandigheden beschermde reclamemiddelen posters wilt laten afdrukken, dan komen uw boodschappen optimaal tot hun recht met kunstdrukpapier. Dit materiaal neemt door zijn gestreken en dus egale oppervlak duidelijk minder inkt op dan andere papiersoorten. Daardoor worden afbeeldingen nog nauwkeuriger weergegeven.

Trouwens: Kunstdrukpapier is vanwege zijn oppervlak duidelijk zwaarder dan ander papier. Daarom kunt u kunstdrukpapier bij ons pas selecteren vanaf een gramsgewicht van 100 g/m, terwijl wij offsetpapier bijvoorbeeld al aanbieden vanaf 80 g/m.

VOOR HET MILIEU: DUURZAME POSTERS VORMGEVEN

Een expressieve posters printen en tevens het milieu beschermen: dat is mogelijk met ons witte kringlooppapier! Volgens het milieu-instituut Mnchen wordt bij de productie van kringlooppapier tot wel 60 procent energie en bijna 70 procent water bespaard. Bovendien is daarbij sprake van minder emissies en minder afval en er hoeven geen bomen voor te worden gekapt. Daarmee ontlast kringlooppapier het milieu dus duidelijk! Wie van posterreclame gebruik wil maken, maar daarbij ook zijn verantwoordelijkheid wil tonen, maakt met onze witte kringlooppapier een prima keuze. Net als bij alle papiersoorten is ook bij kringlooppapier het drukresultaat kwalitatief hoogwaardig. Bovendien komen kleuren door het natuurlijk gebleekte wit heel goed tot hun recht.