Verpakkingen bedrukken en mensen blij maken

Of u nu als onderneming kleine attenties aan vaste klanten cadeau wilt doen of hoogwaardige cadeaus aan langjarige klanten wilt schenken mooie verpakt zien deze er nog waardevoller uit. Ook in de detailhandel zijn klanten blij met de service, waarbij in de winkel gekochte producten direct worden verpakt om deze cadeau te kunnen geven. Wanneer de feestdagen voor de deur staan, stijgt het aantal cadeaus gewoonlijk. Cadeautjes en producten zijn snel verpakt in bijpassende dozen. Bovendien beschermen deze hoogwaardige verpakkingen de inhoud tijdens het transport. Daarbij wordt u een prachtige gelegenheid geboden: Laat de verpakkingen bedrukken en voorzien van uw reclameboodschap en uw logo. Bestel individuele verpakkingen, waarmee u dankzij de opdruk ook de waarneming van uw merk kunt vergroten.

Bedrukte productverpakkingen

Maak uw producten nog waardevoller, door deze in een bedrukte verpakking te presenteren en voor verkoop aan te bieden. Zowel in het schap als in de onlineshop laten producten die in dozen zijn verpakt (of afbeeldingen daarvan) een professionele indruk achter. Daarmee biedt u uw klanten als fabrikant en verkoper meerwaarde, omdat de zo gepresenteerde producten direct cadeau kunnen worden gegeven. Bedrukte productverpakkingen zijn niet alleen geschikt voor cadeau-artikelen, maar ook voor alledaagse producten: Daarmee wordt de inhoud beschermd en kan door de doos beter worden behandeld. Productverpakkingen zijn tegelijkertijd ook bedoeld als transportverpakkingen, zodat artikelen als snoepjes of schroeven niet los hoeven te worden vervoerd. Aanwijzing: Voor de verkoopverpakkingen van levensmiddelen dient u eventueel te letten op de reglementen van de verordening voor kant-en-klaarverpakkingen.

Passende verpakkingen bedrukken

Wanneer u individuele verpakkingen wilt laten bedrukken, heeft u bij ons in de onlineshop een enorme keuze uit dozen in verschillende vormen, formaten en afmetingen. Kies bijvoorbeeld een kussendoosje voor langwerpige artikelen of een kubusvormige kartonnen vouwdoos om veel kleine producten in te verpakken. Bovendien vindt u in ons assortiment platte dekseldozen met een afneembaar deksel. U kunt ook verschillende flesverpakkingen bestellen voor flessen van diverse afmetingen. Tip: Controleer vr de vormgeving van uw design en voordat u een bepaalde doos kiest, eerst de afmetingen van de inhoud die u er later in wilt doen. Zo weet u zeker dat de inhoud er ook in past.

De verpakkingen kunnen rondom worden bedrukt. Zo heeft u de mogelijkheid uw creativiteit de vrije loop te laten en behalve uw logo ook een individueel design voor de verpakkingsopdruk vorm te geven. Verpakkingen kunnen in onze onlineshop al vanaf een oplage van 100 stuks worden gedrukt.