VLAGGEN BEDRUKKEN IN KLEIN- EN GROOTFORMAAT

Van kleine raamvlaggen, middelgrote wing-, square- of dropflags tot en met grote giantpoles en mastvlaggen. In ons assortiment vlaggen is voor elke gelegenheid een geschikte vlag te vinden. Wij drukken vlaggen met uw gewenste motief en leveren er naar keuze ook meteen het passende bevestigingssysteem bij.

VLAGGEN BEDRUKKEN EN EEN EYECATCHER WORDEN

Vr een winkel in de voetgangerszone, bij een beursstand in de hal of bij het strandcaf langs de boulevard: individuele beachflags (dropflags) vormen een blikvanger, zowel binnen als buiten! U kunt uw vlag bij ons in vier verschillende maten bestellen: S, M, L en XL. Ofwel als compleet systeem, met een metalen plaat als standvoet, stang en bedrukte vlag, of alleen de vlag zelf. Daarmee bent u te allen tijde flexibel en kunt u het motief met het drukken van meer vlaggen aan uw actuele behoefte aanpassen. Het mooie van onze vlaggen: ze zijn wasbaar en kunnen worden gestreken.

MASTVLAGGEN

Voor een indrukwekkende presentatie zijn mastvlaggen chte must-haves. Met of zonder mast, bij ons kunt u uw bedrijfsterrein branden of tijdens evenementen opvallen. Onze mastvlaggen zijn verkrijgbaar met twee zeilogen, met of zonder banierhouder, in vijf verschillende maten of in een individueel, door u gewenst formaat.