POSTKAARTEN DRUKKEN VOOR UW VIRAL MARKETING

Voor viral marketing is niet veel nodig: een cool idee en het juiste medium, zoals bijvoorbeeld postkaarten. Deze zijn niet meer alleen geschikt voor het versturen van vakantiegroeten naar huis, maar hebben zich ook een plaats veroverd als betrekkelijk voordelig marketinginstrument met een groot effect. Laat postkaarten drukken met moderne spreuken, artistieke illustraties of andere motieven. Verspreid postkaarten vervolgens op plaatsen waar uw doelgroep zich bevindt: op beurzen, in de horeca of in culturele en recreatieve voorzieningen. U zult snel merken hoe uw postkaarten in kantoren, via sociale netwerken e.d. viral zullen gaan en uw merk op veel plaatsen aanwezig zal zijn.

MATERIALEN EN RONDE FORMATEN VOOR POSTKAARTEN

Om ervoor te zorgen dat uw idee ook echt tot zijn recht komt, kunt u bij ons postkaarten drukken en daarbij een keuze maken uit zeven verschillende papiersoorten. De meeste vraag bij ons is naar kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 300 g/m. Hierop komen kleuren intensief uit en motieven worden realistisch afgedrukt. Voor een schitterende communicatie kunnen wij bovendien glanzend Chromolux-papier met parelmoereffect of Magic-Chrome-papier met spiegeleffect aanbevelen. Voor wie wil opvallen met een bijzonder formaat, zouden onze ronde en ovale postkaarten geschikt kunnen zijn! Of wat te denken van aftrekbare postkaartstickers, die ook buiten prima kunnen worden gebruikt? Trouwens: Wilt u postkaarten laten drukken die verschillende motieven hebben? Met onze multipacks kunt u maximaal 20 designs in een keer bestellen.

VOUWKAARTEN VOOR COMMUNICATIE MET UW KLANTEN

Een vouwkaart of postkaart is niet alleen zeer geschikt voor het maken van reclame, maar de in veel verschillende formaten verkrijgbare kaartjes kunnen ook worden gebruikt voor klantenbinding en servicedoeleinden. U kunt bijvoorbeeld individuele aanbiedingen samenvatten in vouwkaarten en persoonlijke notities aan de binnenkant maken. Bij ons kunt u vouwkaarten laten drukken die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Zeer geliefd zijn vouwkaarten op 300 g/m kunstdrukpapier. Wanneer u exclusieve vouwkaarten wilt laten drukken, slaat u met onze bestseller 280 g/m chromokarton altijd een goed figuur. Het meerlagige papier is heel stevig en kan prima aan de achterkant worden beschreven.